Tető alá hozzuk terveit!

Élhetünk lakóparkban vagy családi házban, tanyán vagy egy impozáns villában, mindannyian biztos fedelet szeretnénk a fejünk fölé. Egy építkezés során minden az alapok lerakásával kezdődik, teljes körű felújítás esetén azonban érdemes a tető helyreállítására tekinteni prioritásként. A tető pajzsként védi házunkat a különböző környezeti hatások ellen, éppen ezért a tervezés, az építőanyagok beszerzése és a kivitelezés is komoly körültekintést igényel.

Tető alá hozzuk terveit! - újHÁZ Centrum

A felújítás az elhasználódott gerendák és a tetőcserepek cseréjével kezdődik. Az újHÁZ Centrum kínálatában a kedvező ár-érték arányú, kifogástalan minőségű, tartós tetőcserepek nem csupán az időjárás viszontagságainak állnak ellen: jól bevált formavilágukkal és természetes színükkel felújított otthonunkat éppúgy megkoronázzák, mint új építésű házunkat. A sort ez után a tetőtér hőszigetelésével és a nyílászárók cseréjével érdemes folytatni. Bár a jól szigetelő ablakok beépítése a tetőtér belső megbontását, így például a lambéria, a gipszkarton vagy a párazáró réteg esetleges cseréjét is magával vonhatja, jelentős rezsicsökkenést érhetünk el vele, hiszen többé nem fogjuk az utcát fűteni.

Tető alá hozzuk terveit! - újHÁZ Centrum

Az újHÁZ Centrum telephelyein a szanitertermékektől a térkövekig, a szigetelőanyagoktól a kéményekig, vagyis az alapoktól a tetőcserepekig mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet. Magyarország legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózata többek között ingyenes szaktanácsadással, anyagszámítással, költségkalkulációval, házhoz szállítással, hasznos ötletekkel és naprakész információkkal segíti a felújítást, a minőségi alapanyagok pedig garantálják, hogy otthonunk kényelmét hosszú ideig gondtalanul élvezhessük.

Tető alá hozzuk terveit! - újHÁZ Centrum

Ráadásul most nemcsak érdemes, de egyben kifizetődő is az újHÁZ Centrumot választani.

Szeptember 12-e és október 15-e között több száz termékhez juthatunk hozzá kedvezményes áron. Látogasson el Ön is a legközelebb eső kereskedésbe, és vegyen részt az újHÁZ Centrum nyereményjátékában! A kuponokat az őszi akciós újság hátoldalán és az újHÁZ Centrum honlapján is megtalálja. Válassza ki, melyik termékre pályázik, pecsételtesse le szelvényét a telephelyek egyikén, és hozza tető alá álmai otthonát!

 

Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x