Megújul a Pólus Center bevásárlóközpont - több mint 1 milliárd forintos beruházás a hazai ingatlanpiacon

Elkezdődött Magyarország egyik első bevásárlóközpontjának, a Pólus Centernek a megújulása. A több mint 1 milliárd forintos, látványos átépítés során a bevásárlóközpont megőrzi egyedi hangulatát, és a 21. századi igényeknek minden tekintetben megfelelő közösségi központtá alakul.

Közel 16 év telt el azóta, hogy megnyitott a Pólus Center, amely az 1996. november 8-i átadása óta fontos szerepet tölt be nemcsak a kerület, a főváros, de a környező települések életében is. Ez idő alatt azonban sokat változtak mind a hazai kiskereskedelmi körülmények, mind a vásárlói preferenciák. Éppen ezért a bevásárlóközpont tulajdonosa, a CBRE Property Fund Central Europe úgy határozott, hogy több mint 1 milliárd forintos beruházás keretében megújítja a bevásárlóközpontot. A Pólus Center az elmúlt egy évben is számos új bérlőnek adott otthont, a felújítás megvalósítása pedig várhatóan újabb kiskereskedelmi márkákat vonz majd a bevásárlóközpontba, ezzel is színesítve a ház kínálatát.

Megújul a Pólus Center bevásárlóközpont - több mint 1 milliárd forintos beruházás a hazai ingatlanpiacon

„Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink, látogatóink hosszú távon is elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. Ehhez természetesen az is elengedhetetlen, hogy a ház megfeleljen a mai kor elvárásainak. Ezért nagy öröm számunkra, hogy a jelenlegi gazdasági körülmények között, a vásárlói igényeket szem előtt tartva tudjuk megújítani bevásárlóközpontunkat.” - mondta Bognár Tünde, a Pólus Center létesítményvezetője.

A felújítási munkálatok szinte az egész házat érintik majd. A külső homlokzat jelentős részét új, modern burkolattal látják el, mellyel együtt a főbb bejáratok is korszerűen átépülnek. A házon belül a Pólus megkülönböztető jegyévé vált jégpálya, ételudvar és Western city új külsőt kap. Ezen a részen az üzletek homlokzata és a padlóburkolat is cserére kerül, amely világos, kellemes hangulatot kölcsönöz a ház központi területének. A Pólus megújulása során a fő folyosókon új álmennyezetet alakítanak ki, továbbá a mosdóhelyiségek is vadonatúj külsőt kapnak.
A bevásárlóközpontban található Tesco hipermarket felújítása szeptember közepén bejeződött, és a megújult Tesco Pólus áruház megszépülve, szélesebb áruválasztékkal és újdonságokkal várja a vásárlókat.
A Pólus Center a felújítás ideje alatt is állandóan üzemel majd. Ennek érdekében az átalakítási munkálatok jelentős részét a nyitvatartási időn kívül, éjszaka végzik a kivitelezők. A Pólus Center felújításának projektmenedzsere a TOMLIN Kft., mely az elmúlt években számos hasonló projektben vett részt. A felújítás terveit a Fusion Architect Kft. készítette. A munkálatok kivitelezését a Market Építő Zrt. végzi, a bevásárlóközpont kizárólagos üzemeltetését és bérbeadását továbbra is a Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlantanácsadó látja el.

Háttér-információ a Pólus Centerről
A főváros XV. kerületében elhelyezkedő Pólus Center az első amerikai mintára épült bevásárló- és szórakoztató központ Magyarországon. A 62.600 négyzetméteres egyszintes épület több mint 250 üzlethelyiségnek ad helyet. A Pólus Center legfőbb bérlői közé tartozik a Media Markt, a C&A, a H&M, a Hervis, a Deichmann, a Drogerie Markt, a Libri, valamint az OTP Bank és a Tesco. Az üzletek mellett kávézók, éttermek és széleskörű szórakozási lehetőségek, többek között egy 6 termes mozi, jégpálya és fitneszterem is várja a kikapcsolódni vágyó látogatókat.

Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x