Cikk beküldése

Küldd el nekünk saját munkáidról szóló írásaidat

 

Lakberendező, Építész, Belsőépítész, Enteriőrtervező...

Szívesen fogadunk írásokat, cikkeket elkészült, már publikált vagy még máshol még meg nem jelent munkáidról, legyen az építészeti, lakberendezési vagy design project - a szövegeket lehetőleg nagy felbontású képekkel együtt küldd el nekünk (jpg képek - minimum 850 pixel széles, optimális méret 950 pixel széles), project leírással és szerzői jogi információkkal ahol szeretnéd.

Az anyagot küldd erre az email címre:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha az alábbi linket követve regisztrálod magad, elkészítheted saját szakmai profil oldaladat, így cikkeid a profil oldalon is listázásra kerülnek a neved alatt. Szakmai regisztráció után automatikusan feltölthetsz max. 100 fotót a képtárba.

 

lakbermagazin.hu

 

Lakbermagazin

Lakberendezés, Lakberendezési Ötletek, Építészet, Design, Trend

 

Konyha trend 2018 - színek, anyagok, bútor, hátfal, mosogató

Konyha trend 2018 - színek, anyagok, bútor, hátfal, mosogató

A Konyhakiállítás ideje alatt Nyílt napokkal kedveskedik vásárlóinak és az érdeklődőknek a Color Naturalis! Információk az alábbi linken

          

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Feliratkozás hírlevélre